Hala romantikler

Hala romantikler

Hollywood'un en değerli oyuncularından biri seçilen Julia Roberts, kocasıyla beraber hala romantik aşıklar gibi görüntülenirken yeni filmleriyle adından söz ettirmeye devam edecek.


Julia Roberts çiftinin fotoğrafları için tıklayın!

Hollywood'un güzel oyuncusu Julia Roberts, geçtiğimiz günlerde 3 çocuk sahibi olduğu kameran kocası Danny Moder ile görüntülendi. Uzun zamandır evli olan çift, ilk günkü aşklarını hala sürdürüyor gibilerdi. Öğle yemeğine giderlerken paparaziler tarafından öpüşürken ve sarılırken görüntülendiler.

2 yeni filmiyle sinema dünyasına yeniden dönüş yapacak olan ünlü aktris Julia Roberts, casus filmi Duplicity ve drama filmi The Friday Night Knitting Club ile gündeme gelmeye devam edecek. 2009 yılında gösterime girecek olan Duplicity filminde özel bir şirket için çalışan gizli bir ajanı canlandıracak.

Dünyanın en ünlü iş dünyası dergilerinden biri olan Forbes tarafından Hollywood'un en değerli sanatçıları arasında seçilen Julia Roberts, Vince Vaughn ve Tobey Maguire'dan sonra 3. sırada yer almaktadır.

Julia Roberts çiftinin fotoğrafları için tıklayın!

English:

Romance is still very much in the air for hard-working celebrity parents Julia Roberts and Danny Moder, as the two were as affectionate as teenagers in love following lunch at a Los Angeles eatery earlier this week.

As for her career, Julia has two new movies currently in the works, as the Tony Gilroy directed thriller "Duplicity" hits theaters on March 20, 2009, and "The Friday Night Knitting Club" has been announced as a go - with a vague release date set for sometime in 2010.

And it's safe to say that both will be expected to do well in the box office, as Forbes recently released a list of the best value actors in Hollywood (based on money made versus star salary) and Julia came in at the number three spot. The top two values were Vince Vaughn in first and Tobey Maguire second.

Share this post!

Bookmark and Share

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Yazarken Türkçemizi Doğru Kullanalım!