mert dil döke döke rapidshare download,

Türkiye'nin önemli radyolarından POWER FM'de yaptığı müzik programlarıyla tanınan MERT RUSÇUKLU bu yaz profesyonel müzik yaşamına "Dil Döke Dil Döke" ile adım atıyor. "Dil Döke Dil Döke" stüdyo çalışmaları halen devam eden albümünün ilk single çalışması...
Yaşadığı duyguları olabildiğince eğlenceli bir yorumla anlatmayı seven Mert, video klibinde de aynı eğlenceli ve enerjik yapıyı koruyor. Şarkının videosu uluslararası başarılara imza atmış CPS Production tarafından hazırlanmakta.
Pozitif yapısıyla yazın coşkusunu yakalayan "Dil Döke Dil Döke"nin sözü Mert'e müziği tanınmış dizi müziği yapımcısı Erkin Hadimoğlu'na ait. Düzenlemelerde ise Erkin Hadimoğlu ve Kaan Gökman yer alıyor.
Şarkının altyapısında funky ve pop temaları kullanılsa da türk müziği enstrumanları kulağa ilk çarpan öğelerden. Özümüzü yansıtan bu yerli çalgılar Türkiye'nin profesyonel müzisyenleri tarafından canlı kaydedildi.
Dinleyiciler, Mert'in bu ilk müzikal çalışmasını, üstelik her iki versiyonuda web sayfası, www.mertruscuklu.com'dan ücretsiz indirebiliyorlar...
Mert'in dinleyicilerine bir sürprizi de yaklaşan sonbahar aylarına özel hazırladığı duygusal bir aşk şarkısı. “Dil Döke Dil Döke” ile neşelendirdiği dinleyicilerine bir sonraki çalışmasında duygu dolu melodilerle seslenecek.

Share this post!

Bookmark and Share

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Yazarken Türkçemizi Doğru Kullanalım!